Web-kurs for alle Aksla lag.

Torsdag 25. april kl. 19.00 - 21.00 arrangerer vi web-kurs for alle Aksla lag. Kurset er på klubbhuset.

Aksla IL sin webløsning er både en plass for informasjon og et verktøy for administrasjonen av idrettslaget.  Hvert enkel lag har også sin egen side der en kan holde foreldre, søsken, slekt og venner orientert om små og store hendelser.

For at www.aksla.org skal bli levende sider og for at våre barn skal ha noe å vise frem til krever det at noen av oss skriver litt, tar bilder og video. Her er det mange muligheter, og man trenger ikke være ”data ekspert” for å gjøre dette.

Hvert enkelt lag har også ansvaret for at lagets medlemmer er registrert i medlemsregisteret.

Vi inviterer derfor til kurs for å legge inn informajson på våre web sider. Hvert enkelt lag kan gjerne ha flere personer som bidrar. Trener/ lagleder vil ha god nytte av kurset da web løsningen også har gode løsninger for kommunikasjon med foreldre/spillere, men vi oppfordrer også til å få med flere som kan bidra for laget. Ta en runde blant foreldre og se om det er noen som ønsker å bidra.

Kurset vil ha fokus på medlemsregistrering, kommunikasjon med foreldre/spillere og nyhetsoppdatering. Vi vil også prøve å vise litt hvordan man legger inn bilder.

G2004 sine sider er ett eksempel på ett lag som har vært flinke både med innhold og bildersmiley U


Påmelding: fotball@aksla.org


Ta med egen PC og godt humør - så går resten av seg selv :-)